Zaluzie Web

 telefón 0911 113 535 (prac.dni 7:30-15:30)

 

Zaluzie Web

telefón0911 113 535 (prac.dni 7:30-15:30)

Hliníkové rolety BOX 180mm s rolovacou sieťou - výška do 2320 mm - MOTOR - DIAĽKOVÉ

- 30% NOVINKA

Vyrábané na mieru podľa zvolených parametrov

Sieť je ovládaná ručne

Šírka v mm:
Výška v mm:
Typ diaľkového ovládača:
bez diaľkového ovládača (vlastný) 0
nástenný 1-kanálový SMOOVE 1-kanál 0
prenosný 1-kanálový SOMFY SITUO 0
prenosný 5-kanálový SOMFY SITUO 0
Predvŕtanie vodiacích líšt:
Poznámka:
Záručná doba: 24 mesiacov
Kód produktu: VHRS/180/MD
Dostupnosť: Výroba na zákazku do 10-14 dní
306.99 Cena bez DPH
368.39 ks
Pôvodná cena 526.27, Zľava 30 %
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

V prípade zostavy, kedy má byť viacero kusov vonkajších roliet vedľa seba, odporúčame Vám objednať boxy rovnakých veľkostí. Pri vytváraní objednávky začnite s roletou s najväčšou výškou - to Vám predurčuje veľkosť boxu.

Vonkajšie hliníkové rolety

Ich najväčšou prednosťou je kompletné zatienenie (0% priepustnosť svetla), vysoký termoregulačný efekt a zníženie hluku z exteriéru. Jednotlivé lamely sú vyrábané z hliníku a sú vyplnené PUR penou. Vďaka tomu je zabezpečený vysoký termoregulačný efekt. V letných mesiacoch, kedy dochádza k prehrievaniu interiéru predovšetkým cez okná, zadržíte teplé slnečné lúče ešte z vonkajšej strany. V zimných mesiacoch Vám vonkajšie rolety mierne pomáhajú s dodatočnou izoláciou pred oknami. Pri úplnom zatvorení, slúžia aj ako ďalšia bariéra proti lúpeži. Zároveň znižujú hladinu hluku prenikajúcemu z exteriéru. Vďaka použitým materiálom (predovšetkým hliník) sú bezprostredne určené do exteriéru. Nehrdzavejú a zvládnu akékoľvek poveternostné podmienky.

Pohon s integrovaným príjmačom io so spätnou väzbou ktorý plnohodnotne komunikuje s inteligentnou domácnosťou Somfy. V rolete je použitý pohon na diaľkový ovládač ktorý rozpozná prekážku v smere spúšťania (smerom dole), ochranu proti primrznutiu a ochranu rolety proti nazdvihnutiu (zvýšená ochrana proti pokusom o vlúpanie).

  • výroba úplne na mieru
  • vysoký termoregulačný efekt
  • hliníkové lamely vyplnené PUR penou
  • hliníkový box a vodiace lišty
  • mnoho farieb - podľa výberu
  • jednoduché manuálne ovládanie navíjačom
  • možnosť objednať roletu s integrovanou sieťkou proti hmyzu
  • jednoduchá montáž
  • pevné spoje a dorazy - výhodou je automatické nastavenie koncových polôh

vypínač

Nástenný 1-kanálový vypínač

diaľkový ovládač

Prenosný 1-kanálový diaľkový ovládač

diaľkový ovládač

Prenosný 5-kanálový diaľkový ovládač

Nástenný 1-kanálový vypínač - Lokálny nástenný ovládač pre ovládanie jednej rolety alebo jednej skupiny roliet (nutnosť použiť motory Somfy io). Funkcia ovládača: vyťahovanie rolety / zastavenie rolety / spúštanie rolety. Tlačítko "my" môže mať nastavenú komfortnú medzipolohu a jeho stlačením ju vyvoláte. Pre inštaláciu nie je potrebná inštalačná krabica (balenie obsahuje montážnu dosku pre montáž na omietku). LED kontrolka indikuje vysielanie signálu a vybitie batérie.
Technické údaje: Prevádzkové napätie - 3V DC (batéria typu CR 2430), Krytie - IP 30 - vhodné pre použitie v interiéri, Rozmer - 80x80mm

Prenosný 1-kanálový diaľkový ovládač - Prenosný diaľkový ovládač pre ovládanie jednej rolety alebo jednej skupiny roliet (nutnosť použiť motory Somfy io). Funkcia ovládača: vyťahovanie rolety / zastavenie rolety / spúštanie rolety. Tlačítko "my" môže mať nastavenú komfortnú medzipolohu a jeho stlačením ju vyvoláte. LED kontrolka indikuje vysielanie signálu a vybitie batérie. Nástenný držiak zabezpečí, že ovládač nestratíte a vždy ho nájdete na rovnakom mieste.
Technické údaje: Prevádzkové napätie - 3V DC (batéria typu CR 2032), Dosah - až 50m na voľnom priestranstve, Rozmer - 139mm x 42mm x 16mm

Prenosný 5-kanálový diaľkový ovládač - Prenosný diaľkový ovládač pre ovládanie piatich roliet alebo piatich skupiny roliet (nutnosť použiť motory Somfy io). Funkcia ovládača: vyťahovanie rolety / zastavenie rolety / spúštanie rolety. Tlačítko "my" môže mať nastavenú komfortnú medzipolohu a jeho stlačením ju vyvoláte. LED kontrolka indikuje vysielanie signálu a vybitie batérie. Nástenný držiak zabezpečí, že ovládač nestratíte a vždy ho nájdete na rovnakom mieste.
Technické údaje: Prevádzkové napätie - 3V DC (batéria typu CR 2032), Dosah - až 50m na voľnom priestranstve, Rozmer - 139mm x 42mm x 16mm